HUN  |  ENG  |  SLK

Hús- és Baromfiipar csomagolóanyagai

Hús- és Baromfiipar csomagolóanyagai

Mélyhúzható fóliákMélyhúzható fóliáink tálcazáró- és fedőfóliáinkkal párban alkalmazva szolgálnak termékek csomagolására automata vákuumcsomagoló gépeken. A kínálatunkban elérhető, különböző anyagszerkezetű lágy, illetve kemény fóliák alkalmasak vákuum- és védőgázas, valamint skin- és zsugorcsomagolásra.
Mélyhúzható fóliák
Tálcazáró- és fedőfóliák

Tálcazáró- és fedőfóliákTálcazáró- és fedőfóliáink mélyhúzható fóliáinkkal párban alkalmazva alkalmasak termékek csomagolására automata vákuumcsomagoló gépeken, valamint előre gyártott tálcák zárására tálcazáró gépeken. A széleskörű anyagösszetétel variációknak köszönhetően megfelelnek a legkülönbözőbb zárási igényeknek.

Zárófóliáinkat igény szerint HD flexo, vagy akár rotogravure technológiával is nyomtatjuk akár 11 színig, az aktuális trendeknek megfelelően matt, papír, vagy anyaghatású bevonattal, hogy termékeik impozáns megjelenést kapjanak.

Flow-pack fóliákSzinte minden vákuum és tálcazáró fóliánk, illetve monofóliáink elérhetőek flow-pack kivitelben, kifejezetten HFFS és VFFS csomagológépeken való használatra optimalizálva.

Flow-pack fóliáinkat igény szerint HD flexo, vagy akár rotogravure technológiával is nyomtatjuk akár 11 színig, az aktuális trendeknek megfelelően matt, papír, vagy anyaghatású bevonattal, hogy termékeik impozáns megjelenést kapjanak.
Flow-pack fóliák
Tasakok, zsákok

Tasakok, zsákokMűanyag tasakok, zsákok, táskák széleskörű anyagválasztékban, méretben és kivitelben

Tálcák, tégelyekElőregyártott műanyag, alumínium és papír alapú tálcák és tégelyek félautomata tálcazárógépeken és automata töltő-záró rendszereken való alkalmazásra.
-
Zárófóliázható kartontálca
Alumínium tálca
Zárófóliázható PP, PET tálca
Skin tálca
EPS habtálca
Zárófóliázható tégely
Vödrök
Tálcák, tégelyek
Csomagolópapírok

CsomagolópapírokFóliás húscsomagoló papír
Pergamenpótló papír
Eredeti francia vajpergamen
Finomcsomagoló papír
Kalapcsomagoló papír

Higiéniai termékekKéztörlők
Toalettpapírok
Szájmaszk
PE kötények
PE kesztyűk
Higiéniai termékek
Logisztikai csomagolóanyagok

Logisztikai csomagolóanyagokKézi és gépi stretch fóliák
Kézi és gépi ragasztószalagok
TF kartondobozok
Top