HUN  |  ENG  |  SLK
Tasakok, zsákok

VAKPAK tasakokMagasfényű, különösen áttetsző, könnyen hegedő vákuumtasakok a cast technológiának köszönhetően az átlagosnál magasabb átszúrási ellenállóképességgel.

Közepes zárású vákuumtasakok: PA/PE
Magas zárású vákuumtasakok: PA/EVOH/PE
Főzhető és sous vide vákuumtasakok: PA/PE
Sterilizálható vákuumtasakok: PA/PP

Felületben nyomtatható 30%-os fedettségig akár 10 színnel


EVOH Extra transparens
VAKPAK tasakok
SOLOPAK tasakok

SOLOPAK tasakokInnovatív, környezetbarát, PA mentes, PE alapú alternatíva a PA/PE alapanyagú vákuumtasakok helyettesítésére. Köszönhetően annak, hogy a tasak egyennemű anyagokból épül fel, újrahasznosítható, csökkentve az ellátási lánc ökológiai lábnyomát. EVOH tartalma alkalmassá teszi védőgázas csomagolásra is.


Újrahasznosítható EVOH Extra transparens Fenntartható megoldás

BIAXPAK és TRIPLEPAX tasakokDuplex és triplex laminált szerkezetű tasakok, igény szerint az adott termék csomagolására optimalizált szerkezettel.
 

Leggyakoribb szerkezetek:

PET/PE
PET/PE-EVOH-PE
BOPP/PE-EVOH-PE
mattBOPP/PE-EVOH-PE
OPA/PE
metPET/PEyellow (arany-ezüst tasak)
 

Választható extrák:

Nyitáskönnyítő bevágás
Simítózár
Gázzáró szelep
Eurofül

Rétegközi nyomtatással akár 10 színig nyomtatható.


BIAXPAK és TRIPLEPAX tasakok
PREMIUMfresh tasakok

PREMIUMfresh tasakokA 9 rétegből felépülő, kitűnő áttetszőségű PREMUMfresh45 zsugortasakok kiterjesztett eltarthatóságot biztosítanak a csomagolandó termékek széles skálájának. Az akár 50%-os, különösen magas zsugorodási ráta a csomagolt terméket rendkívül vonzó megjelenésűvé segít tenni, illetve csökkenti a lékiválás előfordulásának esélyét. A megnövelt EVOH tartalom védi a csomagolt terméket minden, a termék minőségét veszélyeztető légnemű anyagtól, amely hosszabb eltarthatóságot eredményez.

Tartósságának, és magas átszúrási ellenállóképességének köszönhetően a PREMIUMfresh75 zsugortasakok optimális csomagolóanyagaik lehetnek keményebb élekkel rendelkező termékeknek, mint pl. füstölt sonka, egész csirke, lekerekített csontokat tartalmazó húsok. Remek csomagolásként szolgál marha vagy borjúhús érleléséhez is. Magas mechanikai ellenállású anyagának köszönhetően kifejezetten megnöveli a szállítás biztonságát, és nagy mértékben csökkenti a fizikai behatásokból eredő selejtek előfordulását.

A tasakok legkülső rétegének anyaga PET, aminek köszönhetően átlapolva akár több tasak is egyidejűleg lehegeszthető anélkül, hogy a tasakok egymáshoz hegedjenek, jelentős mértékben megnövelve ezzel a termelési kapacitást.


Extra feszes EVOH Extra transparens UV szűrő

PREMIUMmax tasakokA PREMIUMmax technológiai háttere lehetővé teszi, hogy a legextrémebb mechanikai ellenállást követelő alkalmazásokra is megfelelő csomagolás legyen, mint pl éles, vagy hegyes végű csontokat tartalmazó húsok csomagolására, megőrizve az optimális zsugorodási rátát (akár 35%). 

A tasakok külső rétegének anyaga PET, amelynek köszönhetően átlapolva akár több tasak is egyidejűleg lehegeszthető anélkül, hogy a tasakok egymáshoz hegedjenek, jelentős mértékben megnövelve ezzel a termelési kapacitást.


Extra feszes Ribs EVOH Extra transparens
PREMIUMmax tasakok
PREMIUMcook tasakok

PREMIUMcook tasakokA PREMIUMcook főzhető vákuum-zsugortasakokat kifejezetten azzal a céllal fejlesztették ki, hogy ne csak az üzemeken belüli hőkezeléseknek legyenek ellenállóak, de alkalmasak legyenek ellátni a csomagolt húskészítmények védelmét a tárolástól a szállításon keresztül egészen az értékesítési pontokig. A terméket így nem szükséges értékesítés előtt átcsomagolni, csökkentve ezzel a gyártási költségeket.

Egyedi anyagösszetételének és magas, akár 35%-os zsugorodási rátájának köszönhetően lényegesen csökkentik a főzés során keletkező súlyveszteséget. A csomagolt termék egy igazán vonzó, magasfényű megjelenést kap. 


Extra feszes EVOH Extra transparens UV szűrő Hő, víz- és olajálló

Monofóliákból készült tasakokEgyennemű anyagokból (PE; BOPP; CPP) készült tasakok, zsákok, táskák

LDPE tasakok
HDPE tömbösített tasakok és ingvállas táskák
HDPE ládabélelő zsákok
BOPP és CPP tasakok
 

Kiviteli formák:

2 vagy 3 oldalon hegesztett "párnatasakok"
Tömbtasakok
Ingvállas tasakok és táskák
Oldalredős-éltalpas tasakok
Állótalpas Doypack tasakok
 

Választható extrák:

Mikro- vagy makroperforáció
Nyitáskönnyítő bevágás
Simítózár
Gázzáró szelep
Eurofül
Ragasztófül


Monofóliákból készült tasakok
Top