HUN  |  ENG  |  SLK

Alapítványi program

Dátum: 2021.08.15.

Az Alapítvány tevékenysége öt fő pilléren nyugszik, ezek közül az 'Almafácska' és 'Színes kert' program keretén belül Pénzesgyőrben jártunk.

Alapítványi program

Színes Kert programunk keretében az idei évben is a Menedék egyesület nyári táborát támogattuk Pénzesgyőrben. Az anyagi támogatáson felül ebben az évben elvittük hozzájuk két nagyszerű programunkat. A fiatalabb korosztály az ‘Almafácska programunk során tanulta meg a szelektív hulladékgyűjtés szabályait. A nagyobbak pedig természetes anyagokkal készítettek képeket.

SZÍNES KERT- Nemzetközi gyermekoktatást támogató program a 6-14 éves korosztály részére. A környezeti , vagy humanitárius katasztrófák miatt hazájukat elhagyni kényszerülő gyermekek iskolán kívüli nyelvi oktatását szervezzük a befogadó országban, hogy  a gyermekek mielőbb be tudjanak illszkedni a helyi társadalmi életbe.

ALMAFÁCSKA - Környezettudatosságra nevelő program az óvódás korosztály részére. 
A program keretében önkénteseink egy speciális , játékos foglalkozás keretében tanítják a gyermekeket a környezet védelméről, a  szelektív hulladékgyűjtésről és a komposztálásról egy az óvóda által biztosított heylszínen. Mesehallgatás, rajzolás, faültetés színesíti és teszi interaktivvá a programot.


« vissza az előző oldalra
Top