HUN  |  ENG  |  SLK
Tasakok, zsákok

VAKPAK tasakokMagasfényű, különösen áttetsző, könnyen hegedő vákuumtasakok a cast technológiának köszönhetően az átlagosnál magasabb átszúrási ellenállóképességgel.

Közepes zárású vákuumtasakok: PA/PE
Sajtos vákuumtasakok: PA/PE
Magas zárású vákuumtasakok: PA/EVOH/PE

Felületben nyomtatható 30%-os fedettségig akár 10 színnel


EVOH Extra transparens
VAKPAK tasakok
SOLOPAK tasakok

SOLOPAK tasakokInnovatív, környezetbarát, PA mentes, PE alapú alternatíva a PA/PE alapanyagú vákuumtasakok helyettesítésére. Köszönhetően annak, hogy a tasak egyennemű anyagokból épül fel, újrahasznosítható, csökkentve az ellátási lánc ökológiai lábnyomát. EVOH tartalma alkalmassá teszi védőgázas csomagolásra is.


Újrahasznosítható EVOH Extra transparens Fenntartható megoldás

BIAXPAK és TRIPLEXPAK TasakokDuplex és triplex laminált szerkezetű tasakok, igény szerint az adott termék csomagolására optimalizált szerkezettel.
 

Leggyakoribb szerkezetek:

PET/PE
PET/PE-EVOH-PE
BOPP/PE-EVOH-PE
mattBOPP/PE-EVOH-PE
 

Választható extrák:

Nyitáskönnyítő bevágás
Simítózár
Gázzáró szelep
Eurofül

Rétegközi nyomtatással akár 10 színig nyomtatható.


BIAXPAK és TRIPLEXPAK Tasakok
PREMIUMCHEESE tasakok

PREMIUMCHEESE tasakokA PREMIUMcheese 9 rétegű vákuum-zsugortasakok kifejezetten érő sajtok csomagolásához készült. A sajt típusától függően az O2 és CO2 záróképesség mértéke az adott termékre jellemző érési folyamatokhoz igazítható, hogy a sajt aromáit hosszabb ideig megőrizve megnövelje az eltarthatóságot akár 6-12 hónapra. Az akár 40%-os, különösen magas zsugorodási ráta a csomagolt terméket rendkívül vonzó megjelenésűvé segít tenni

A tasakok legkülső rétegének anyaga PET, aminek köszönhetően átlapolva akár több tasak is egyidejűleg lehegeszthető anélkül, hogy a tasakok egymáshoz hegedjenek, jelentős mértékben megnövelve ezzel a termelési kapacitást.


Extra feszes EVOH Extra transparens UV szűrő
Top